Deel je ervaring

Wat fijn en dapper dat jouw ervaring wilt delen. Het is mooi als wij mannen elkaar ondersteunen bij deze heftige ervaringen.

Voordat je aan de slag gaat, eerst even dit:
Schrijf je eigen verhaal; dat is belangrijk. Het is immers jouw ervaring en van niemand anders. Schrijf zo oprecht en zo eerlijk mogelijk; je hoeft het niet mooier te brengen dan dat het is/was.

Mocht je anoniem willen delen, zonder naam, dit dan graag vermelden in het contactformulier als je jouw ervaring doorstuurt.

Je kunt je verhaal ook via e-mail delen als je dat fijner vindt; klik hiervoor op het envelopje boven of beneden de tekst (en vergeet niet te melden of je anoniem wilt delen of niet).

Probeer anderen (en jezelf) ook een leerervaring mee te geven. Wellicht kunnen de volgende vragen je hierbij helpen: wat heeft jou geholpen in het hele proces? Heb je hulp gehad of hulp gevraagd? Is er ondanks de pijn en het verdriet iets positiefs wat vermeld kan worden? Hoe ben je met het verdriet omgegaan; hoe heb je jouw weg gevonden?

Mocht je ook een foto willen toevoegen; dat kan. Stuur deze foto (max. 2) dan door via e-mail (samen met je naam). Dan voeg ik deze toe aan jouw ervaring.

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en hoop je binnenkort een keer live te ontmoeten.

Hartelijke groeten,
Ivo van Gool